Week van de werkstress

14-11-2017

Het is deze week de week van de werkstress. Een mooi artikel in dit licht verscheen al in januari op de Correspondent en gaat over hoe je gelukkig wordt in de prestatiemaatschappij waarin we leven, en die is gericht op succes. Door deze prestatiemaatschappij ervaart 1 op de 7 mensen tegenwoordig burn-out klachten. 1 miljoen mensen in Nederland worstelt werkelijk met een burn-out. Steeds meer mensen voelen zich eenzaam. En in 2020 wordt voorspeld dat depressie volksziekte nummer 1 is. Hoe voorkom je dat de druk om te presteren je ondergang wordt? Het artikel geeft mooie suggesties om de druk van presteren los te laten en legt een prachtige motivatie voor stoppen met racen en worstelen. Dé basis voor zacht werken!

Wil jij ook zachter werken?
Vraag een gratis zacht werken scan aan. Dit is een telefonisch gesprek waarin ik samen met jou kijk welke stap jij kunt zetten op je pad naar zachter werken.

[vcex_button url="https://flinkbc.nl/zacht-werken-scan/" title="Gratis zacht werken scan" style="graphical" align="left" color="pink" size="small" target="_blank" rel="none"]Gratis zacht werken scan[/vcex_button]

 

Artikel Correspondent:
Prestatiemaatschappij - Gelukkig zijn in een wereld die draait om succes.