Transformatie programma

We geloven massaal dat je succes en geluk in je leven kunt afdwingen.

Het maakbaarheidssyndroom noem ik het. Het idee dat je succes volledig in je eigen handen ligt. Dat als je alle obstakels op je pad wegwerkt en er maar hard genoeg voor werkt, het niet anders kan dat je succesvol zult zijn. En DAN geluk zult ervaren. En als je niet gelukkig bent, of niet succesvol genoeg? Dan heb je dat dus aan jezelf te danken. – Denk je.

Nog even een tandje bijzetten! Nog wat cursussen of opleidingen volgen. Een extra promotie najagen. Een nieuwe strategie implementeren. Extra klanten vinden. Of een andere baan zoeken. Een nieuwe partner misschien? Of een ander huis? DAN zal ik succesvol zijn. DAN zal ik me gelukkig voelen. – Denk je.

Maar DAN komt maar niet.  

Je voelt je heel even blij met je geboekte resultaat. Een dag, een uur, of zelfs maar een paar minuten. Om daarna op zoek te gaan naar het volgende doel. Het volgende project. Stilstand is achteruitgang. Dus hop, aan de bak. DAN zal ik gelukkig zijn!  - Denk je.

 

Ik noem dat de jacht op het witte konijn

Het witte konijn wat je najaagt, maar die je steeds net niet te pakken krijgt. En in het uitzonderlijke geval dat je het konijn wel weet te vangen, voel je je heel kort bevredigd, om daarna het volgende witte konijn na te jagen. 

Het is een eindeloos verhaal.

Wat NIET oplevert wat je zoekt: Geluk. Voldoening. Vervulling.
  

Herken jij dat: 
 • Je goed bent in je werk en je al veel hebt bereikt;
 • Er vanaf de buitenkant helemaal niks aan te merken is op je leven; 
 • Je een fijn huis hebt, wellicht een leuke partner en misschien ook kinderen; 
 • Je het zogenoemde goede leven leidt? 
 • Maar je je van binnen toch vaak leeg en onvervuld voelt? 
 • Er steeds vaker “is dit het nou?” door je hoofd spookt? 
 • Voel jij je af en toe de enige “Alien” in de wereld? Alsof jij de vreemde eend in de bijt bent?  
 • Blijf je maar in dezelfde cirkels rondlopen? En vraag je je af “Wat nu?”
 • En wil je het anders? 

Dan is het Elite Mentorship Forum (EMF) voor jou bedoeld!

 

Een voorproefje ervaren?

Meld je aan voor de waardevolle masterclass “Creëer je Beste Leven ooit!”.

Meld je aan

En leer de 4 sleutels waarmee je een leven bouwt,
waar je vanuit je tenen blij van wordt.

 

Transformatie programma Elite Mentorship Forum

Het Elite Mentorship Forum (EMF) is een persoonlijk transformatieprogramma van wereldklasse, ontwikkeld door een van ‘s werelds beste motivatie en inspiratie sprekers, Peter Sage.

EMF is een intensief 6 maanden durend levensveranderend programma, ontwikkeld om elke beperkende overtuiging die je in de weg staat om te komen waar je wilt zijn, en de persoon te worden wie je wilt zijn, te doorbreken.

Dit unieke programma helpt je om je eigen potentieel helemaal  te omarmen en te benutten, helpt je balans in je leven te brengen en bouwt een stevig fundament van zingeving in je leven.

Wie is Peter Sage?

Peter Sage is een autoriteit op gebied van effectieve persoonlijke transformatie, een van ’s werelds top motiverende en inspirerende sprekers en een wereldwijd veel gevraagd mentor en coach. Peter is gekwalificeerd trainer voor Robbins Research International en werkte ruim 15 jaar samen met Tony Robbins.

Peter beschikt over het aangeboren talent om menselijk gedrag op diep niveau te begrijpen, waardoor hij onbewust beperkende gedagspatronen weet te identificeren en om te buigen, wat leidt tot blijvende verandering.

Peter heeft het Elite Mentorship Forum (EMF) ontwikkeld om zijn kennis wereldwijd te kunnen delen en zo diepgaande persoonlijke groei voor heel veel mensen mogelijk te maken. Dit programma wordt beschouwd als een van de beste, meest moderne, betaalbare, authentieke en effectieve programma's voor persoonlijke transformatie die ooit is gemaakt.

Peter Sage - Elite Mentorship Forum

Peter is een 6x terugkerende TEDX spreker. Hij heeft meerdere #1 bestsellers geschreven en heeft als een van de weinigen in de wereld de Brand Laureate Award for Extraordinary Individuals gewonnen vanwege zijn unieke kijk op de wereld. - Eerdere winnaars zijn o.a. Nelson Mandela, Steve Jobs en Cristiano Ronaldo.
 

 

 

Marijke Hoekstra: mijn EMF certificaat, yes!

In 2022 heb ik zelf het Elite Mentorship Forum ervaren.
De kwaliteit van het programma, de volledigheid en zorgvuldigheid van hoe het is opgebouwd, maar vooral het enorme effect op het leven van iedereen die door EMF gaat, -ja, ook op mij- maakt dit het beste persoonlijke transformatie programma wat ik ooit ben tegengekomen.

Ik ben er dan ook mega trots op dat ik sinds oktober 2022 een gecertificeerd Elite Mentorship Trainer ben geworden, opgeleid door Peter Sage zelf. Sindsdien kan ik Peters kennis delen en doorgeven en begeleid ik zelf deelnemers op hun weg met behulp van Peters Elite Mentorship Forum.

Goede vragen zijn het stuurwiel van je brein

– Peter Sage

 

Daarom beginnen we met 4 fundamentele vragen: 

 1. WAAROM EMF?
 2. WAT is EMF?
 1. HOE werkt EMF?
 2. WAT ALS…ik deelneem aan EMF? En wat als ik het niet doe?

1. WAAROM EMF?

 • Je buitenwereld volgt altijd je binnenwereld
  Als je je leven wilt veranderen, zul je eerst zelf moeten veranderen. Maar de meeste mensen hebben geen idee hoe ze die interne verandering moeten realiseren.
 • Je bent er klaar mee om een reactief leven te leiden
  Veel mensen reageren op de omstandigheden die het leven brengt, in plaats van de omstandigheden die je zelf wilt te creëren. In EMF word je een meester in het creëren van de omstandigheden in je leven.
 • Nooit eerder is het zo belangrijk geweest dat we ons beste zelf laten zien
  Zoveel mensen worstelen in de wereld. Meer dan ooit hebben we authentieke leiders nodig. Maar leiders moeten eerst zichzelf kunnen leiden, voordat ze anderen leiden. Waar je bestemming ook ligt, het begint altijd eerst met de persoon die je aankijkt in de spiegel. Wat een verschil kunnen we maken als we onze talenten en kwaliteiten omarmen en inzetten om echt waardevol bij te kunnen dragen. Hier ligt de essentie over waarom je hier bent, in dit leven, op deze wereld. Hier bouw je jouw fundament voor vervulling en zingeving.

2. WAT doe je in EMF?

 • Je doorbreekt je eigen beperkende overtuigingen en gedragspatronen en legt vervolgens een stevig fundament waarop je een nieuwe set aan overtuigingen en gedragspatronen bouwt die je dienen en versterken, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten op gebied van persoonlijke ontwikkeling wereldwijd;
 • Dat doe je niet alleen, want je werkt samen met een peer group van gelijkgestemde mensen, die net als jij door het programma gaan;
 • Je hebt individuele gesprekken, groepsgesprekken en je werkt samen met een buddy die je helpt met je accountability;
 • Je gaat door 13 modules met video’s die Peter Sage voor je heeft opgenomen, gebaseerd op de meer dan 30 jaar ervaring die Peter heeft op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Je wordt ondersteund door een uitgebreid werkboek en door gerichte oefeningen die je leerproces ondersteunen.

3. HOE doen we dit?

 • Elke 2 weken wordt een nieuwe module met diepgaande inhoud uitgebracht.
 • Tussendoor heb je wekelijks een call:
  • De ene week met mij in een Q&A call, waarin je al je vragen kunt stellen over de inhoud van de modules;
  • De andere week door middel van een community call, waarin je samen met je peergroup (de mensen die tegelijk met jou door het programma gaan) ervaringen uitwisselt, van elkaar leert en elkaar ondersteunt en helpt. Dit is een van de krachtigste elementen van EMF, je peer group. Je bouwt hier vriendschappen voor het leven!
  • Wekelijks heb je een call met je buddy, om samen de oefeningen door te spreken en op je werk te reflecteren.
 • Het HOE hangt voor een groot deel af van hoe jij ten tonele verschijnt.
  Onze methodiek is bewezen en effectief.  De enige variabele ben jij! Hoe jij ten tonele verschijnt. Hoe jij je toelegt op daadwerkelijk het werk doen. Jij moet jouw deel doen. Dan doen wij de rest!

4. WAT ALS… je deelneemt aan EMF?

Ook al begrijp je misschien nog niet alles. Ook al wil een deel van je het liefst hard wegrennen. Ook al voel je ongemak omdat je niet precies weet wat je te wachten staat. En ook al vraag je je af of je wel zit te wachten op persoonlijke groei...

 • Wat als er over 6 maanden een heel ander mens je aankijkt vanuit de spiegel? Een geweldig mens waar je diepe liefde voor voelt? Zou dat het waard zijn?
 • Zou het het waard zijn om van een ongetraind brein af te komen die keer op keer afdwaalt en excuses verzint? Waardoor je maar vast blijft zitten?

Na EMF heb je:

 • Een leven waar je geen enkele beperking hebt
 • Een leven waarin je in een werkelijkheid leeft die vóór je werkt en waar je op een totaal andere manier naar kijkt. En daar begin je al mee vanaf module 1!
 • Een leven waarin je een compleet andere relatie hebt met overvloed, in plaats van geleid te worden door angst en tekort
 • Een leven waar je default denken er een is van plezier en voorspoed, in plaats van een van doemscenario’s
 • Een leven waarin je vanuit hoge levels van bewustzijn leeft, in plaats van vanuit oordeel, trots en ego die ons vasthoudt in beperkende overtuigingen
 • Een leven waarin je leeft vanuit je volledige potentieel.
 • Een leven van onbeperkte mogelijkheden
 • Een compleet ander filmscript van je leven waarin je je elke dag beweegt. In plaats van een soap of een drama leef je in een film van wereldklasse, waarvan je -als je bij het einde komt- zegt, WOW, ik zou ervoor betalen om die film nog een keer te mogen bekijken.

DAT is beschikbaar wanneer je dit programma gaat doen.

4. Wat als… je het NIET doet?

 • Je weet al waar dat pad naartoe leidt. Je beperkende patronen houden je nu al tegen om de beste versie van jezelf te zijn.
 • Blijf je op dat pad, dan kan ik je niet helpen. Ik kan je alleen de deur wijzen, jij moet de moed verzamelen om door die deur heen te lopen.
 • Maar door het feit dat je dit leest weet ik dat je ernaar verlangt. Dat je het wilt. Dat je weet dat je het waard bent.
  Ik geloof in je. En ik blijf in je geloven totdat jij in jezelf óók ziet wat ik in jou zie.

Als je het NIET doet:

 • Dan is de volgende stap op je weg waarschijnlijk een nieuw zelfhulp-boek lezen. Een volgende cursus volgen. Aan een nieuw seminar meedoen. In de hoop dat er iets zal veranderen in je buitenwereld, wat je echt alleen zelf in je binnenwereld kunt veranderen. Want,

Outer World always follows
Inner World

– Peter Sage

Een voorproefje ervaren?

Meld je aan voor de waardevolle masterclass “Creëer je Beste Leven ooit!”.

Meld je aan

En leer de 4 sleutels waarmee je een leven bouwt,
waar je vanuit je tenen blij van wordt.

 

 

Wat mensen zeggen over EMF

EMF scoort een 4.8 van de 5 op Trustpilot

Waard elke cent en elk moment.

Peter Sage en de Sage Academy hebben een fantastische doorbraak gerealiseerd op gebied van persoonlijke groei. Het EMF-programma gaat verder dan elke zelfontwikkelingscursus die ik ooit heb gevolgd. Dit is geen tijdelijk voel-je-beter-over-jezelf-in-een-weekend-dingetje, wat zijn kracht verliest na een week of twee. Dit is een missie, waarmee je beter wordt in jezelf zijn. Het zal je leven voor eens en altijd -ten goede- veranderen.
Natuurlijk moet je het werk erin stoppen, je toeleggen op verandering en bereid zijn om los te laten wat je tot nu toe heeft tegengehouden. Maar als je het werk doet, zal je leven absoluut transformeren.

Lane Kowitz

Ik kan deze training werkelijk aanbevelen.

Ik kan deze training werkelijk aanbevelen. Het heeft mijn leven blijvend en in positieve zin veranderd, zowel op persoonlijk vlak als op bedrijfs vlak. Dit is geen goede mindset, positief denken training, wat normaal gesproken maar kort blijft hangen.

We weten allemaal dat er altijd ups en downs bij het leven horen. In deze training heb ik geleerd hoe ik authentiek kan blijven en zo kan dealen met al die verschillende situaties, zodat ik mijn leven kan sturen in de richting waarin ik wil dat het gaat.

Maar, je zult bereid moeten zijn aan jezelf te werken, voor mij was het elke minuut waard die ik hierin heb geïnvesteerd. Om mijn kennis tot een nog dieper level te brengen, doorloop ik het programma nog een keer!

Ulli Wittwer

Dit is een uitstekend trainingsprogramma.

Dit is een uitstekend trainingsprogramma. Levens-veranderend. Het biedt geweldig perspectief (vanuit zowel wetenschappelijk als kwantumveld-perspectief) over hoe/waarom mensen denken, reageren en omgaan met de wereld. Ik heb zoveel geleerd, en dat is nog maar het begin. Veel waardevolle inzichten om mijn toekomst mee vorm te kunnen geven.  Voor iedereen die zoekende is naar een betere manier om je toekomst vorm te geven, ik beveel dit van harte aan!

Barbara Sparks Mitani

Blijvende transformatie- word de architect van je leven

Tijdens de 6 maanden van het EMF-programma heb ik meer voortgang geboekt dan in alle afgelopen 6 jaar bij elkaar. Dit programma hielp me te resetten naar de ‘fabrieksinstellingen’ waarmee ik ooit ter wereld kwam. Om de wereld te kunnen verbeteren, om te groeien, om bij te dragen- mijn dromen zijn realiteit geworden. Ik ervaar blijvende verandering – wat geen enkel ander programma me ooit heeft kunnen brengen. Uiteindelijk ben ik nu de architect geworden van de beste versie van mezelf. Ik beveel EMF dan ook van harte aan!

Jaroslaw Rudzinski

Inhoud- Community-Transformatie

Ik kende al wat van de theoretische inhoud. Maar een groot deel van de inhoud was nieuw voor mij en het belangrijkste is: het was gestructureerd, praktisch en vooral toepasbaar! Het PRAKTISCHE aspect van de opdrachten, de community, en van mijn twee acountability-buddy’s (die je krijgt via het programma) maakten echt hét verschil in vergelijking met andere programma's en cursussen die ik heb gevolgd. Het EMF-programma heeft een enorme impact gehad op mijn leven, en zal dat blijvend hebben. Ik begrijp nu veel beter hoe ik werk, hoe het leven werkt, en hoe ik kan blijven toewerken naar een steeds meer ontspannen en vervuld leven.

Harald Klockenhoff 

Uniek. Bevrijdend. Levensveranderend. Wow.

Wow! Een werkelijk uniek programma dat elk gebied van mijn leven raakt. EMF is een echte evolutie van mindset en leven. Punt! Ik gebruik de ideeën, concepten en modellen voortdurend, zodat ik een veel vrijere -meer in flow- ervaring met anderen, met mijzelf en het leven kan hebben. Je kunt het niet niet-zien. De verandering is echt. Het innerlijke en het uiterlijke zelfvertrouwen, het begrip, de dankbaarheid en het plezier (en nog zoveel meer) wat ik ervaar en voel door dit werk is me alles waard!

Eric T

Absoluut een fantastische weg vol groei

Absoluut een fantastische weg vol groei en een groter bewustzijn van ons menselijk potentieel. Het was een flinke klus samen met werk, familie en een druk leven, maar het was elke minuut en elke euro aan investering meer dan waard! Ik wil EMF aanraden aan iedereen die de behoefte heeft om door te groeien naar een betere versie van jezelf met een groter bewustzijn van het wat, waarom en hoe. Je wordt niet teleurgesteld! Peter en Team Sage leveren. Als je echt wilt groeien, aarzel dan niet en zeg ja tegen je EMF-reis.

Amahra Leaman

Highly Recommended

Ik had het voorrecht om deel te nemen aan verschillende persoonlijke groei trainingen in de afgelopen 10 jaar, MAAR ik kwam telkens dezelfde problemen weer tegen, keer op keer… Het beklijfde NIET! Ik wist dat ik een blokkade had op het punt van actie ondernemen. Ik kende de basisprincipes van ontwijkend gedrag vanuit mijn jarenlange ervaring als adviseur. Ik denk dat ik precies de verantwoording nodig had die dit programma van je vereist. Met deze aanpak kon ik niet alleen op koers blijven, maar had ik ook een buddy om mee te sparren.

Ik beveel bijna nooit een programma aan, behalve als ik er oprecht in geloof en dit EMF programma is er een waar ik mijn naam aan wil verbinden.

Tony Haverkorn

 

Hoe is het Elite Mentorship Forum opgebouwd?

Krachtige inhoud

13 modules in 3 fasen

 • 3 strategisch ontworpen fases
 • Leren in een bewust vormgegeven tempo door middel van videolessen gegeven door Peter Sage
EMF - powerful content

Actief Leren

Met behulp van verschillende geïntegreerde leermethodieken

 • Download-bare leerapplicaties
 • Werkboek met praktische oefeningen
   
EMF - active learning

Verantwoording

Wekelijkse 1:1 buddy-calls

 • Persoonlijke ondersteuning van je gelijkgestemde buddy
 • Helpt je je voortgang te behouden
EMF - accountability

Groeien & Delen

Live Q&A en Community Calls

 • 100% ondersteuning, zorg en ervaringen uitwisselen
 • Volledige NIET-oordelende supportgroep
EMF - growing and sharing

De inhoud van het Elite Mentorship Forum

Het Elite Mentorship Forum helpt je over je blokkades en beperkende overtuigingen heen. Niet door je een werkboek te geven en je vervolgens aan je lot over te laten, maar door je bij de hand te nemen en je de weg te wijzen uit een leven vol frustratie - waar zoveel mensen in vast zitten- naar een moeiteloos leven gevuld met plezier, verwondering en vervulling.

De stappen van het programma zijn zo ontworpen dat je niet alleen loskomt van uit het verhaal van je verleden, maar dat je de gebeurtenissen uit je verleden kunt vieren! Vanuit daar kan je je toekomst ontwerpen zonder de ballast van je verhaal mee te slepen je toekomst in.

 

De verschillende modules van EMF

EMF is zorgvuldig opgebouwd in 13 verschillende modules om jouw groeiproces optimaal vorm te geven.

Fase 1: Het fundament leggen en jezelf opnieuw uitvinden

Door EERST diep onder de oppervlakte te kijken, achterhalen we je verborgen overtuigingen, je beperkende gedachten en emotionele blokkades die ervoor zorgden dat je weliswaar bent waar je nu bent, maar je ook  tegenhouden om te groeien.

Modules in deze fase zijn:

EMF - Set yourself up to win
Bereid je voor op succes

Hoe haal je het beste uit dit programma?
In deze module verwelkomt Peter je en legt je uit hoe je jezelf kunt voorbereiden op dit programma. Hij legt uit hoe het programma werkt en hoe je op een dieper niveau komt door het frame van de 4 vragen toe te lichten: Waarom? Wat? Hoe? en Wat Als?

EMF - Ruling reality
De heersende werkelijkheid

Hoe de wereld eigenlijk werkt
In module 1 ontwikkel je inzicht in de principes over hoe de realiteit zoals we die kennen is gecreëerd, en hoe de wetenschap daarachter eruitziet.

EMF - Learning genius
Geniaal leren

De weg naar meesterschap
Ontwikkel een systeem van hoog-niveau leren en hoog-niveau gedrag. Beiden helpen je om sneller te excelleren in alles wat je doet.

EMF - Wealth and abundance
Voorspoed en Overvloed

Creëer voorspoed in je leven
Tackel je beperkende overtuigingen rondom geld en gebruik oefeningen en krachtige principes om vanaf nu meer overvloed in je leven te realiseren.

EMF - Mastering emotions
Emotioneel meesterschap

Dé sleutel waarmee je op jouw voorwaarden het leven leeft
Je emotionele reacties kunnen beheersen is wat maakt of je een reactief leven leeft of dat je het leven zelf kunt creëren.  Deze module leert je specifieke technieken waarmee je per direct negatieve emoties en negatieve triggers uitschakelt, zodat ze je nooit meer onbedoeld meeslepen in een spiraal van zelf-saboterend gedrag.

EMF - Mastering relationships
Meesterschap over Relaties

De 4 wegen naar grootsheid
Bijna al onze disfunctionele patronen kunnen worden herleid tot de 4 primaire -en daarmee belangrijkste- relaties in je leven. In deze module leer je hoe je gezonde en functionele relaties bouwt in alle 4 primaire gebieden van je leven. Hier haal je inzichten uit die je niet op school leert, maar waar je de rest van je leven van profiteert!

Fase 2: Richting en doel in je leven

Leer wat de reden is waarom mensen óf slagen, óf falen in hun leven. Als je een sterke basis hebt, maar je mist doel en richting in je leven, dan voelen de meeste dagen als een herhaling van de voorgaande dag.  Er mist iets. In deze fase leer je je doel vinden, en er vervolgens naar leven. Dat is wanneer je leven nieuwe betekenis krijgt en flow ontstaat.

Modules in deze fase zijn:

EMF - powerful concentration
krachtige concentratie

Ontwikkel laser-focus
Je leren concentreren is de primaire vaardigheid van elk succesvol mens uit de geschiedenis. Laser-focus geeft ons de mogelijkheid het onmogelijke te realiseren. In staat zijn om je volledige focus op slechts 1 ding tegelijk te richten -voor langere tijd- onderscheidt de leiders van de volgers. Beheers dit ene gebied, en al het andere zal drastisch veranderen!

EMF - authenticity
Authenticiteit

Ontdek je echte ik
Authenticiteit wordt vaak genoemd als hét geheim van een gelukkig leven. In deze module leer je HOE je authentiek kunt leven. Mensen, mogelijkheden en wegen presenteren zichzelf, zodra je je leven leeft vanuit authenticiteit.

EMF - goals reinvented
Doelen heruitvinden

Een nieuwe toekomst is altijd beschikbaar
Hoe je in de traditionele persoonlijke ontwikkeling leert doelen na te streven is een grote bron van frustratie en vooral veel weggegooide energie. Doelen heruitvinden geeft je een van de krachtigste set aan inzichten die ooit is samengesteld, en verandert alles wat je dacht te weten over bereiken wat je wilt.

EMF - becoming majestic
Word Majestueus

De meerdere-persoonlijkheden puzzel oplossen
Heb je ooit het gevoel gehad dat er meer dan één persoon in je hoofd leeft? Zijn er delen van jezelf die je negeert? Wat als je ze kunt zien en begrijpen, en je ze energetisch kunt laten samenwerken, in plaats van hen te laten strijden om de macht? Deze module helpt je de diepte in te gaan en je verschillende lagen af te pellen, zodat je alle delen van jezelf op één lijn krijgt.

Fase 3: Je relatie met het leven zelf

Ontwerp, creëer en installeer doelbewust een nieuwe verbeterde psychologie, en ervaar echte transformatie: Meer succes, vreugde, vervulling en vrijheid, zonder beperkende overtuigingen of gedrag wat je tegenhoudt.

Modules in deze fase zijn:

EMF - mirror mirror
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Ontleed je psychologie
De routekaart die mensen de weg wijst naar een leven vol vreugde, of een leven vol stress, is vaak gebaseerd op verouderde psychologie-modellen en zorgt voor veel verwarring. Module 10 geeft je voor eens en voor altijd het inzicht over waarom je doet wat je doet, zowel op een bewust niveau als op een onbewust niveau. Hier leer je waarom mensen -ongeacht hun intentie- vaak geprogrammeerd zijn om te falen.

EMF - new you
Nieuwe JIJ

Herbouw je psychologie
Zodra je de bouwblokken van je geest begrijpt, en snapt hoe ze met elkaar verbonden zijn, is het tijd om te herbouwen. Het vanaf de grond ontwerpen en opbouwen van je eigen geest is een van de meest krachtige prestaties die je ooit zult realiseren.

EMF - soul path
Het pad van je ziel

Verken verdergaande niveaus van bewustzijn
Begrijpen is niet begrenst tot onze intelligentie, maar tot het niveau van ons bewustzijn. In Het pad van je ziel gaat Peter verder dan het model van de 4 niveaus van bewustzijn, naar een nog diepgaandere visie op 16 niveaus van bewustzijn. Als je deze module eenmaal begrijpt beweeg je je zoveel krachtiger door het leven dan je ooit eerder voor mogelijk hield.

EMF - your legacy
Je nalatenschap

Leef het leven waar je voor geboren bent!
Kracht gaat naar die mensen die hun missie leven.
In contact komen met je ware roeping, en je leven in lijn brengen met iets wat groter is dan jij, is de hoeksteen van een leven vol passie, zinvolheid en werkelijke vervulling.

 

De vraag die jij jezelf nu mag stellen is deze:

Is de nalatenschap van mijn leven een voorbeeld, of een waarschuwing?

Het kan niet allebei.
En JIJ bent de enige die kan kiezen.

Het enige wat ik kan doen, is je de weg wijzen, je ondersteunen op je pad, je de middelen, de training, de inspiratie en het frame geven waarmee je in staat bent zelf te beslissen hoe jij jouw leven wil leven.

 

Een voorproefje ervaren?

Meld je aan voor de waardevolle masterclass “Creëer je Beste Leven ooit!”.

Meld je aan

En leer de 4 sleutels waarmee je een leven bouwt,
waar je vanuit je tenen blij van wordt.
 

 

Vraag je je na het lezen van dit alles nog af of EMF voor jou geschikt is?

EMF is voor jou als je:

 • Vrolijk wakker wilt worden, klaar om elke dag opnieuw te verwelkomen;
 • Blijvende positieve verandering in elk facet van je leven wilt ervaren; 
 • Verzekerd wilt zijn van een oneindige voorraad zelfvertrouwen en eigenwaarde; 
 • Duurzame nieuwe sterke gewoonten wilt ontwikkelen die je dienen; 
 • Oneindig vertrouwen in jezelf en in je beoordelingsvermogen wilt ontwikkelen;
 • Je zorgeloos een leven kunt creeren waar je vanuit je tenen blij van wordt, in plaats van een leven waarin je geleefd wordt; 
 • Een positieve en mindful aanpak leert om met ziekte en tegenslagen om te gaan
 • Meesterschap over je emotionele reacties realiseert, zodat niets je meer emotioneel van slag kan brengen; 
 • Afscheid wilt nemen van uitstelgedrag en zelf-sabotage, en je je volgende stappen met absolute zekerheid kunt nemen;
 • Vrij wilt zijn van financiële zorgen, en rijkdom, gezondheid en overvloed in je leven wilt omarmen.

 

EMF is NIET voor jou als:

 • Je vast wilt blijven zitten
  Omdat je niet bereid bent de onzekerheid te omarmen, die nou eenmaal gepaard gaat met het doorbreken van emotionele patronen en overtuigingen die je gedrag bepalen.
 • Je uitstelgedrag niet wil loslaten
  Omdat je bereid bent zelfsabotage en uitstelgedrag te blijven volhouden.
 • Je niet wilt groeien
  Omdat je in de veiligheid van je comfortzone wil blijven zitten en niet bereid bent erbuiten te stappen
 • Je negatieve gewoonten wilt blijven vasthouden
  Omdat je niet gelooft dat ook jij negatieve gewoonten kunt loslaten als ze je niet langer dienen
 • Je je leven in default-modus wilt blijven leven
  Je je geïntegreerde onbewuste gedragspatronen nog de dienst wil laten uitmaken in je leven. 
 • Je het werk niet wilt doen
  EMF vraagt je commitment, tijd en energie. Half werk levert geen transformatie op. Wil je het beste uit dit programma halen, dan vraagt dat niet alleen dat je er helemaal voor gaat, maar ook dat je gedurende 6 maanden 3 uur per week investeert in jezelf.   

 

Maar, wil jij blijvende transformatie in je leven, ben je bereid nieuwe perspectieven als mogelijkheid te onderzoeken, durf jij buiten je comfortzone te stappen en ben je gecommitteerd en bereid het benodigde werk te doen, omdat je weet dat er meer is en je diep van binnen voelt dat je er klaar voor bent? 

Dán is EMF voor jou!

 

Een voorproefje ervaren?

Meld je aan voor de waardevolle masterclass “Creëer je Beste Leven ooit!”.

Meld je aan

En leer de 4 sleutels waarmee je een leven bouwt,
waar je vanuit je tenen blij van wordt.