EMF Foundation

- Online

De meeste mensen besteden meer tijd en geld aan het plannen van hun bruiloft, of zelfs aan hun vakantie, dan aan de manier waarop ze hun leven willen leven.

Dus ren je door in een dagelijks patroon die je ongelukkig maakt, je ondertussen afvragend of dit nou alles is wat het leven je te bieden heeft.

De echte reden waarom je ongelukkig bent is niet door WIE je BENT, maar door WAT je DOET. 

Herken jij dat je:

 • Je leven leeft voor iedereen, maar niet voor jezelf?
 • Je gevoelens verborgen houdt intern, en ze aan niemand laat zien?
 • Geen tijd maakt voor bezigheden of hobby’s waar je van binnenuit blij van wordt?
 • Volledig losgekoppeld bent geraakt van wie je ECHT bent?
 • Anderen nodig hebt voor jouw gevoel van geluk?
 • In een omgeving blijft zitten waar mensen je naar beneden trekken in plaats van je omhoog te tillen?
 • Je vooral focust op het negatieve, op dat wat ontbreekt?
 • Niet gelooft dat je het werkelijk verdient om gelukkig te zijn?
 • Door je angst voor verandering vastgehouden wordt in ontkenning, waardoor je juist vast blijft zitten op een plek waar je helemaal niet wilt zijn?

Je wilt zelf je leven kiezen, en misschien ben je al op de goede weg, maar je wilt toetsen wie JIJ wilt zijn, hoe JIJ ten tonele wilt verschijnen in dit leven wat je JOUW leven wilt noemen. Niet dat van anderen, maar van jou, passend bij wie jij in je fundament bent.

Want je weet…

 • Er is meer in het leven dan de dezelfde waan van de dag, week in week uit, maand na maand, jaar na jaar. 
 • Er is een andere manier dan ‘het volgen van de voetstappen’ die voor jou zijn uitgezet. Een andere manier dan het kleuren binnen de lijntjes.
 • Je wilt je labels onderzoeken, die waaraan je je identiteit ontleent, en loslaten wat je niet meer past, en toevoegen wat ontbreekt.

Kortom, je wilt vanuit je authentieke kern leven,
en je vraagt je af of je dat op dit moment aan het doen bent.

Herken je je hierin? Dan is EMF foundation voor jou bedoeld!

 

Met EMF-foundation krijg je niet alleen een beeld van hoe het leven VOOR JE KAN ZIJN, het geeft je óók de belangrijkste tools om die realiteit daadwerkelijk te gaan creëren.

Je bouwt een fundament van waaruit je je leven verder kunt gaan vormgeven, passend bij wie jij in je kern bent en wilt zijn, je authentieke ik. Want wil je een ander leven? Dan moet je wat anders gaan DOEN.

 

Ja, ik doe mee!

Marijke Hoekstra

 

 

 

Het inhoudelijke EMF-foundation programma

EMF foundation is een programma gebaseerd op een van de beste transformatieprogramma’s in de wereld - het Elite Mentorshop Forum- waarin de resultaten van recente wereldwijde wetenschappelijke onderzoeken zijn samengevoegd, zodat je niet ‘slechts’ kennis op doet, maar die ook werkelijk weet te vertalen naar de praktijk.

EMF-foundation doorloop je individueel, maar wekelijks heb je een Zoom-call met mij en de andere deelnemers, om te reflecteren en om de vertaalslag te maken naar je dagelijks leven. Geen boekenplank kennis dus, maar werkelijk effectieve verandering vanaf de eerste module.

 

Je start; een onboardings-call met mij persoonlijk

Voordat je start heb je altijd een onboardings-call met mij persoonlijk, waarin ik je help met je voorbereiden op jouw EMF-foundation. We stemmen af wat je nodig hebt en hoe je op koers kunt blijven, hoe de foundation is opgebouwd en wat je wel en niet kunt doen om je proces soepel te laten verlopen.

 

EMF - Set yourself up to win
Module 1 – Introductie

In deze krachtige introductie leer je dat weten maar niet doen, hetzelfde is als niet weten.
Je leert hoe je je binnenwereld kunt navigeren met de meest recente wetenschappelijke kennis wereldwijd, vanuit zowel de neurowetenschappen, de kwantum fysica en de psychologie. Je leert je brein als super-power gebruiken, en leert hoe je intentie en richting kunt geven aan je buitenwereld.

EMF - Ruling reality
Module 2 – Hoe de werkelijkheid werkt

In deze module ontwikkel je inzicht in de principes over hoe de realiteit zoals we die kennen is gecreëerd, en hoe de wetenschap daarachter eruitziet. Kortgezegd, je leert hoe de wereld eigenlijk werkt en hoe jij je daartoe kunt verhouden.

EMF Foundation - Mastering Emotions
Module 3 – Grip op je emoties  

In deze module leer je herkennen wanneer je emotioneel getriggerd raakt en wat er op dat moment gebeurt in je brein en je lichaam. Je leert een methodiek waarmee je deze emoties kunt ombuigen naar neutraal. Wat maakt dat je reageert zoals je reageert? Hoe kun je de manier waarop je reageert onder controle krijgen? En hoe kun je voorkomen dat je in een escalatie terecht komt? In het kort, hoe krijg je grip op je emoties, in plaats van dat je emoties jou in de greep krijgen? Welke rol spelen je gedachten? En hoe ga je om met de moeilijkheden die het leven je voorschotelt? Deze kennis en vaardigheid heeft impact op alle onderdelen van je leven.

EMF Foundation - Seven Card Exercise
Module 4 – BONUS: je programmering en je overtuigingen onderzoeken 

We duiken diep in het onderzoeken van onze patronen en overtuigingen, die hun oorsprong hebben in onze kindertijd, waar we -niemand uitgezonderd- zijn geprogrammeerd door onze ouders, onze omgeving en de maatschappij waarin we opgroeien. Als we ouder worden zijn we ons vaak onbewust van deze programmering, die de basis vormt van onze persoonlijke werkelijkheid, maar die is gestoeld op belangrijke emotionele gebeurtenissen uit onze jeugd. In deze module leer je deze patronen en overtuigingen identificeren en loslaten waar ze je in de weg staan.

EMF Foundation - I Am Statement
Module 5 – BONUS: Ik ben! Je labels herdefiniëren

In deze module ga je aan de slag met je identiteit, met wie je in je fundament bent.
Je identiteit is het niet-fysieke deel van je mens-zijn. In lijn leven met wie je authentiek bent, in lijn met hoe je jezelf ziet, is een van de belangrijkste krachtbronnen voor elk mens. In deze module leer je dat je identiteit bepaalt hoe je werkt op de verschillende onderdelen in je leven, dat identiteit niet iets is wat vastgebakken zit in je, maar wat je kunt veranderen, en natuurlijk HOE je dan een identiteit kunt kiezen die je dient op je verdere weg in je leven.

EMF Foundation - Q&A session
Module 6 – BONUS: Q&A

We sluiten af met vragen stellen, want vragen zijn het stuurwiel van je brein. Ik beantwoord alle vragen die je nog hebt, en we kijken naar een Q&A bomvol waardevolle kennis en antwoorden van Peter Sage, de grondlegger van EMF.
Denk aan hoe je van uitstelgedrag of van het imposter-syndroom afkomt, hoe je een doel stelt en bereikt op een manier waarmee je een werkelijk verschil maakt in jouw -en andermans- leven en hoe je op een effectievere manier succesvol kunt zijn in lijn met jouw labels, waarden en normen.

 

Als je er klaar voor bent om te kiezen voor een leven binnen een vriendelijk universum, waarin dingen moeiteloos ontstaan vanuit een basis-staat van Flow en dankbaarheid, dan is EMF foundation een ervaring die je nooit zult vergeten, en waarschijnlijk het startpunt van je verdere transformatie.

 

Marijke Hoekstra

Ja, ik doe mee!

 

EMF foundation is voor jou als je:

 • Vrolijk wakker wilt worden, klaar om elke dag opnieuw te verwelkomen;
 • Blijvende positieve verandering in je leven wilt ervaren; 
 • meer zelfvertrouwen en eigenwaarde wilt hebbben; 
 • Betere gewoonten in je leven wilt implementeren; 
 • Meer vertrouwen in jezelf -en in je eigen beoordelingsvermogen- wilt ontwikkelen;
 • Je een leven wilt leven waar je elke dag opnieuw vol overtuiging voor kiest, in plaats van een leven waarin je geleefd wordt; 
 • Een positieve aanpak leert om met tegenslagen om te gaan;
 • Je grip krijgt op je emoties en je emotionele reacties, in plaats van dat je emoties grip op jou hebben; 
 • Je in 6 weken tijd een belangrijke ommezwaai in je leven wilt creëren. Zodat JIJ aan het stuur komt te staan, in plaats dat je geleefd wordt door wat nu eenmaal zo is.

 

EMF foundation is NIET voor jou als:

 • Je vast wilt blijven zitten, omdat je niet bereid bent de onzekerheid te omarmen, die nou eenmaal onlosmakelijk verbonden is bij het doorbreken van emotionele patronen, overtuigingen en labels die tot nu toe je gedrag hebben bepaald.
 • Omdat je bereid bent zelfsabotage en uitstelgedrag vol te blijven houden.
 • Je niet wilt groeien, omdat je in de veiligheid van je comfortzone wil blijven.
 • Je negatieve gewoonten wilt blijven vasthouden, omdat je niet gelooft dat ook jij negatieve gewoonten kunt leren loslaten nu ze je niet langer dienen.
 • Je je leven in default-modus wilt blijven leven.
 • Je je geïntegreerde onbewuste gedragspatronen nog de dienst wil laten uitmaken in je leven. 
 • Je het werk niet wilt doen
 • De EMF Foundation vraagt je commitment, tijd en energie. Half werk levert geen transformatie op. Wil je het beste uit dit programma halen, dan vraagt dat niet alleen dat je er helemaal voor gaat, maar ook dat je gedurende 6 weken ca. 3 uur per week investeert in jezelf.

 

Maar, wil jij nu stappen zetten naar duurzame verandering en verdieping in je leven? Ben je bereid nieuwe perspectieven als mogelijkheid te onderzoeken? Durf jij buiten je comfortzone te stappen en ben je bereid het werk te doen?

Dán is EMF Foundation voor jou!

 

Ja, ik doe mee!

Marijke Hoekstra

 

Wil jij vanuit je authentieke kern leven,
en vraag je je af HOE je dat kunt doen?

Dan is de EMF foundation een training die je niet wilt missen!

 • Voorafgaand aan de start: je persoonlijke 1 op 1 call met mij
 • Module 1: Introductie
 • Module 2: Hoe de werkelijkheid werkt
 • Module 3: Grip op je emoties
 • Module 4: Je programmering en overtuigingen onderzoeken
 • Module 5: Ik ben! Je labels definiëren
 • Module 6: Questions & Answers: De juiste vragen zijn het stuurwiel van je brein.

 

Wat?EMF Foundation, 6 weekse deep dive in jezelf.
Wanneer?Van vrijdag 1 maart tot en met vrijdag 5 april 2024.
Tijd?Welkelijkse live call van 14.00 tot 15.00 uur.
Waar?Live online via Zoom. Je ontvangt de Zoom-link na aanmelding.
Hoe?Door middel van 6 modules met video’s en oefeningen in een werkboek. Elke module wordt afgesloten met een live-call per ZOOM, waarin je me al je vragen kunt stellen en we samen verdieping aanbrengen aan de hand van de opdrachten uit het werkboek.
Kosten?397 euro
VoertaalDe video’s zijn in het Engels, maar in de wekelijkse zoomcalls kun je je vragen gewoon in het Nederlands stellen én in het Nederlands antwoord krijgen.

Meld je aan:

 

Begin je telefoonnummer s.v.p. met het landnummer

 

Na inschrijving ontvang je een uitnodiging voor een telefoongesprek met mij, waarin ik samen met jou bekijk of EMF Foundation passend is voor je, en je je vragen kunt stellen. 
Daarna beslis je definitief of je mee wilt doen en zal ik dus ook een factuur aan je toesturen.

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Marijke Hoekstra