Voor teams en organisaties

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text="Ben jij een bevlogen en betrokken manager?" font_container="tag:h3|font_size:20|text_align:left" use_theme_fonts="yes" css=".vc_custom_1524134420072{margin-bottom: 25px !important;}"][vc_column_text]Ben je goed in je vak en draag jij verantwoordelijkheid voor een team van professionals? Wil jij je team tot fantastische resultaten brengen? Maar staat je team of organisatie soms behoorlijk onder druk? En is dat merkbaar door overvolle agenda’s, druk-druk-druk of een hoog stressniveau?

Die drukte is verslavend. En zorgt vaak voor goede resultaten. Maar het is óók aanleiding voor ongezonde spanning. Er is te veel uitval door verzuim. Of mensen zijn heel druk, zonder dat dat de gewenste resultaten oplevert.

Loopt jouw team vast door hoge werkdruk?

Worden nieuwe klussen daardoor met moeite opgepakt? Werken mensen langs elkaar heen of komt de samenwerking niet tot stand? ervaar je een spagaat tussen wat de organisatie vraagt en het werk wat ondertussen wel gedaan moet worden?  Maar dreigt er meer langdurige uitval? Kortom, staan de broodnodige resultaten onder druk? En wil je, nee moét dat anders?

Hebben jouw medewerkers:

Een groeiende to-do lijst, een uitpuilende mailbox, steeds meer vergaderingen en dwingende deadlines? Verliezen zij zich steeds vaker in harder en langer werken, maar leveren zij toch steeds minder de benodigde resultaten? Wordt de werkdruk al hoger en het plezier steeds minder? En ligt het verzuim in jouw afdeling of organisatie veel hoger dan je lief is?

Wil jij een goed presterend team?

Een team wat met energie en ondernemerschap dingen oppakt? Zodat resultaten met gemak worden gehaald? Waar de samenwerking als vanzelf lijkt te gaan en waar de betrokkenheid hoog ligt?  Waarin mensen vanuit ontspanning werken en het verzuim laag ligt? Waar moeiteloos gewerkt wordt aan die dingen die belangrijk zijn?

Wil jij met jouw team:

  • Meer resultaat?
  • Minder verzuim?
  • Betrokken medewerkers?
  • De juiste focus?
  • Meer flexibiliteit en ondernemerschap?
  • Medewerkers die met plezier en verbinding aan de bedrijfsdoelstellingen werken?

Maar weet je niet waar je moet beginnen om dit te realiseren?

Vraag dan nu de gratis Team Check aan.

Met deze check breng je snel in beeld wáár het team vastloopt en welke stappen je kunt zetten op weg naar een succesvol team wat met enthousiasme samenwerkt en de resultaten weet neer te zetten die zo hard nodig zijn.[/vc_column_text][vcex_button url="https://flinkbc.nl/aanvragen-de-team-check/" target="blank" size="large" align="center" custom_background="#b14c7e" css_wrap=".vc_custom_1526743783804{margin-top: 25px !important;margin-bottom: 25px !important;}" font_weight="bold"]Ja, ik vraag nu de Team Check aan.[/vcex_button][vc_column_text css=".vc_custom_1524134736535{margin-bottom: 25px !important;}"]Wil je liever direct aan de slag? Wil je samenwerken met mij om jouw team tot betere prestaties te brengen? Reserveer dan een gratis en vrijblijvend gesprek. We onderzoeken samen in een telefonisch gesprek van ca. 30 minuten welke volgende stappen jij met jouw team of organisatie kunt zetten, en hoe ik jullie daarbij kan helpen.[/vc_column_text][vcex_button url="https://flinkbc.nl/zacht-werken-gesprek/" target="blank" size="large" align="center" custom_background="#b14c7e" font_weight="bold"]Ja ik reserveer direct een gratis Zacht Werken gesprek.[/vcex_button][/vc_column][/vc_row]