Voor professionals

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text="Ben jij een betrokken professional?" font_container="tag:h3|font_size:20|text_align:left" use_theme_fonts="yes" css=".vc_custom_1524134358561{margin-bottom: 25px !important;}"][vc_column_text]Ben je goed in je werk en heb jij hart voor de zaak? Ben jij een harde werker die veel ballen in de lucht houdt?  Wil jij graag resultaten neerzetten, maar dreigt de continue werkdruk je te verlammen?

Heb je steeds meer werk, maar onvoldoende tijd om alles af te krijgen? Heb jij aan het einde van de dag nog steeds een stuk van je to-do list over? En helpt steeds harder werken je daar niet bij? Kortom, lukt het je maar niet om meer balans aan te brengen in je drukke leven?

Herken jij dat je:

  • Vaak nog werk over hebt aan het einde van de dag?
  • Steeds vaker je werk mee naar huis neemt om het ‘s avonds ‘nog even’ af te maken?
  • Harder gaat werken, maar het werk toch maar niet afkomt?
  • Je dag vult met dingen die ‘moeten’?
  • ‘s Avonds moe op de bank ploft en geen energie meer hebt voor dingen die je ook belangrijk vindt?
  • Je steeds voorneemt om dingen anders te doen, maar je agenda toch makkelijk weer overvol raakt?
  • Bang bent dat je afstevent op een burnout?
  • Niet weet hoé dat anders moet?

En wil jij dat anders?

Wil jij je tijd en aandacht geven aan de dingen die ertoe doen? Met plezier en ontspanning je werk doen en ook nog energie overhouden voor andere belangrijke dingen in je leven?  Wil jij meer balans in je drukke leven ervaren en toch leuk werk blijven doen? Impact op de wereld hebben zonder zelf over te lopen?

Vraag jij je ook wel eens af of je overbelast raakt?  Weet je dat burnout een serieus risico is en wil je dat absoluut voorkomen? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen?

Vraag dan nu de gratis Werk-Privé-Balans Test aan.

Met deze test kom je er zelf direct achter of je daadwerkelijk een risico loopt op burnout of overbelasting en weet je ook wáár je nu al stappen kunt zetten om dat te voorkomen. Je ontvangt de test gratis in je mailbox en je kunt direct zelf aan de slag.[/vc_column_text][vcex_button url="https://flinkbc.nl/aanvragen-work-life-balance-test/" target="blank" size="large" align="center" color="rosy" css_wrap=".vc_custom_1557062116035{margin-top: 25px !important;margin-bottom: 25px !important;}" custom_background="#b14c7e" font_weight="bold"]Vraag de Werk-Privé-Balans Test aan[/vcex_button][vc_column_text css=".vc_custom_1529489108940{margin-bottom: 25px !important;}"]Wil je liever direct aan de slag? Wil je samenwerken met mij om meer balans, energie en plezier in je werk en je leven te brengen? Reserveer dan een gratis en vrijblijvend gesprek met mij persoonlijk. We onderzoeken samen in een telefonisch gesprek van ca. 30 minuten welke volgende stappen jij kunt zetten, en hoe ik je daarbij kan helpen.[/vc_column_text][vcex_button url="https://flinkbc.nl/zacht-werken-gesprek/" target="blank" size="large" align="center" custom_background="#b14c7e" font_weight="bold"]Ja ik reserveer direct een gratis Zacht Werken gesprek.[/vcex_button][/vc_column][/vc_row]