Een pakje paracetamol per week

Suzanne is 46 jaar en een briljant analist. Ze wordt geroemd om haar haarscherpe analyses. Suzanne slikte een pakje paracetamol per week om 2 uur per dag te kunnen werken. Daarna nam de hoofdpijn het over en droop ze af naar huis. Te ziek om verder te werken.

Suzanne loopt bijna tegen haar WIA keuring aan. Al anderhalf jaar is er geen enkele verbetering in haar situatie. Dat is het moment dat ik Suzanne ga leren Zacht Werken.

Suzanne: Marijke legde dwarsverbanden tussen werksituatie en thuissituatie. Ze vroeg kritisch door, "is dat wel zo?" Legde de vinger op de zere plek: "dat is een waarde-oordeel". Daar kon ik direct verder mee.

Na ons traject werkt Suzanne weer vier dagen per week, en kan ze de paracetamol laten staan.

Suzanne: Marijke is een ontzettend fijne en vertrouwde gesprekspartner, die je net even de dingen anders kan laten zien waardoor je er zelf weer verder mee kan. 

Suzanne heeft geleerd wat liever te zijn voor zichzelf.

Zacht werken is ook leren wat liever te zijn voor jezelf. 

Suzanne: Ik beveel de coaching van Marijke aan, aan ieder met een open geest die niet bang is om wat nieuws te proberen! Zacht werken werkt echt! 

Ben jij ook toe aan liever zijn voor jezelf? Ga dan Zacht Werken!

Voor jou als lid van mijn Relaxt Leven & Zacht Werken lijst heb ik een prachtig aanbod. 

Flinke korting op Zacht Werken en ook nog eens drie aantrekkelijke bonussen.

Krijg levenslang toegang tot alles wat je wilt weten over Zacht Werken. Met direct toepasbare tips, die snel opluchting geven in je drukke leven. 

En het mooie is, je krijgt nu 3 bonussen die je helpen liever te zijn voor jezelf. 

Bonus 1: Het boek “Een zaak van Zacht Werken” van Ellen de Lange Ros, met mijn persoonlijke voorwoord erin, ter waarde van €20,-

Bonus 2: 3 telefonische coaching gesprekken met mij persoonlijk gedurende je traject. Zo ga je elke week wat zachter werken en heb je veel meer tijd voor je kinderen.

Bonus 3: Een kick-off call met mij om je traject met superaandacht in te gaan. Zo ben je vanaf het begin direct al wat liever voor jezelf. 

Jouw investering

Normaal kost dit Zacht Werken traject inclusief bonussen € 1.174,-, maar als nieuwe aanmelder op mijn lijst betaal jij slechts € 697,- Je krijgt dus een korting van meer dan 40%. 

Ga jij ook zachter werken?

Meld je dan aan voor dit uniek programma! Aanmelding is eenvoudig via deze link